Atrium Ressurssenter

Atriumgården omsorgsbolig ligger midt i hjertet av Sandvika sentrum, mellom Kulturhuset og Sandvika Storsenter. Sandvika område er i stadig vekst med og det er gode kommunikasjonsmuligheter i forhold til offentlig transport.

Atriumgården omsorgsbolig består av 50 leiligheter på ca 55 kvm bruksareal. Leilighetene er fordelt på inntil seks etasjer. Hver enkelt beboer disponerer fritt sin leilighet, som leies ut umøblert. Boligen har standard som "livsløpsbolig". Alle leiligheter består av entre, stue med åpen kjøkkenavdeling, soverom og bad. Brannvarslingsanlegg er montert i alle leiligheter, i tillegg er der varslingssystem med to-veis-kommunikasjon slik at det er lett å få kontakt med personalet. Det er en veranda med plass til et lite bord + stol til hver leilighet. Boligen er døgnbemannet.

Resepsjonen tar seg av sentralbordet og formidler bestillinger og beskjeder vedrørende de ulike tjenester som sentret tilbyr.

Kilde: https://www.baerum.kommune.no/tjenester/helse-og-omsorg/sykehjem-og-omsorgsboliger/omsorgsboliger/atriumgarden-omsorgsbolig/

Her finner du