Hundsund grendesenter

Hundsund grendesenter har som målsetting å være en felles arena for barn, unge, voksne og eldre. Gjennom tilbud til alle årsklasser, fra barnehage til eldre, er senteret allerede blitt et sentralt samlingssted for Snarøyas befolkning.

Grendesenteret har ungdomsskole med plass til 540 elever fra Snarøya, Fornebu og Lysaker. Barnehagen har plass til over 100 barn.

Grendesenteret inneholder svømmehall, flerbrukshall, kantine, bibliotek og miljøverksted. Senteret har et spesielt fokus på idrett og IKT, noe det høye aktivitetsnivået på uteområdene, klart tilkjennegir. Svømmehallen består av to bassenger, et på 25 m og et på 12,5 m. Barnebassenget holder 33 grader. Ute kan det spilles fotball på kunstgress hele året - og i vinterhalvåret blir den ene fotballbanen lagt om til flott skøytebane, med kunstis. Flomlys sikrer at banen kan brukes til langt på kveld.

Kilde: Hundsund grendesenter 21/10/2009/i Steder du bør kjenne til/av Paal Alme https://www.snaroenvel.no/snaroen_guide/hundsund-grendesenter/

Her finner du